OR CURSUSSEN EN TRAININGEN

Voor een succesvolle ondernemingsraad

EEN OR CURSUS EN TRAINING DIE WERKT

De OR heeft allerlei vragen en wensen. Het is tijd om op cursus te gaan. Of u nu een startende OR, herkozen OR of een ervaren OR bent, u wilt een goede cursus die bij uw ondernemingsraad past.
Voor ondernemingsraden die echt invloed willen

Een ondernemingsraad kan in de praktijk veel invloed uitoefenen. Daarvoor moet een OR een serieuze en invloedrijke partij zijn waar de bestuurder rekening mee houdt. Maar dat is niet automatisch het geval. Ondernemingsraadsleden hebben er kunde, kennis en vaardigheden voor nodig, en een gezonde portie lef.

Een cursus is het perfecte instrument om te leren wanneer en hoe je de meeste invloed kunt uitoefenen. Voorwaarde voor succes is wel dat de cursus zich richt op resultaat en dat de inhoud aansluit bij de wensen van de ondernemingsraad en de situatie van de onderneming. Met de cursussen van RdJ bereikt u als OR gegarandeerd uw doel.

Welke cursusonderwerpen wilt u behandelen?

Of u nu kennis op wilt doen over een specifiek onderwerp, of algemene onderwerpen zou willen behandelen; dankzij onze maatwerkcursussen kan het allemaal. En het mooie is dat u het niet allemaal zelf hoeft te bedenken. Alle onderwerpen kunnen onderling worden gecombineerd, zodat u volledig uw eigen cursusprogramma kunt samenstellen. De trainer informeert voorafgaand aan de cursus naar uw situatie en de thema’s die u wilt behandelen. Met maatwerk wordt de training daar volledig op afgestemd.

 

Onderstaande lijst is niet uitputtend, maar geeft u een idee uit welke onderwerpen een cursus kan bestaan: