OPEN INSCHRIJVING EN THEMAGERICHTE CURSUSSEN

Voor het OR lid die direct aan de slag kan met het onderwerp

PRAKTISCH EN DIRECT TOEPASBAAR

Als OR lid leert u alles over het betreffende thema, ontmoet ook andere ondernemingsraden en u krijgt volop ruimte voor uw eigen vragen. Een dag boordevol toepasbare en concrete tips.
Open Inschrijvingscursussen

Wij verzorgen een groot aantal thema gerichte open inschrijvingscursussen. Onze cursussen worden gekenmerkt door zijn praktische benadering; geen eindeloze theorieën en oeverloze beschouwingen, maar u gaat direct aan de slag met het onderwerp dat voor u belangrijk is. Aan het eind van de dag heeft u een schat aan kennis en vaardigheden opgedaan, die u in de dagelijkse praktijk van het OR-werk direct kunt toepassen. En uiteraard is er genoeg ruimte om uw vragen beantwoord te krijgen en uw specifieke problemen voor te leggen aan de cursusleider. Voor deze trainingen schrijft u zich als ondernemingsraad-lid individueel in.

Aankomende open inschrijvingscursussen & themadagen
Cursusmateriaal waar u nog lang plezier van zult hebben

Tijdens de training krijgt u een schat aan cursusmateriaal mee (afhankelijk van het onderwerp): een handig cursusboek, presentaties, checklists, modelbrieven, plannen van aanpak en relevante artikelen.

Hiermee kunt u na afloop van de training direct aan de slag. Cursusmateriaal die u echt kunt gebruiken tijdens u werk als ondernemingsraadslid.

Liever maatwerk! Dat kan natuurlijk ook!

Als u één van onze open inschrijvingscursussen met meerdere OR-leden wilt volgen, is het ook mogelijk om voor een maatwerkcursus te kiezen. Het gaat dan de hele dag over úw organisatie en úw actuele problemen, waarbij de trainer ervaringen meeneemt uit vergelijkbare organisaties.

Wilt u meer weten?
Neemt u dan contact met ons op en vraag naar Rick de Jong 030-87 89 687 of per e-mail: contact@rdja.nl

Op een goed bereikbare en centrale locatie!

De open-inschrijvingen vinden plaats in onze eigen locatie te Nieuwegein.

Adresgegevens:

Prins Hendriklaan 27
3434 EH Nieuwegein

Deze locatie is centraal gelegen en zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Parkeren is gratis.